Provincie ondersteunt bezoek aan de sites uit WO1

Provincie ondersteunt bezoek aan de sites uit WO1

Terug naar overzicht

Sint-Andries, 17 februari 2015

In de provincieraad van afgelopen december keurde de provincieraad het "provinciaal reglement betreffende de financiële ondersteuning van de onderwijsinstellingen, initiatieven jeugdwerk en verenigingen waar armen het woord nemen in het kader van een bezoek aan herinneringsplaatsen rond de eerste wereldoorlog in West-Vlaanderen" goed.

Onderwijsinstellingen en jeugdwerkorganisaties met een maatschappelijke zetel in West-Vlaanderen, komen in aanmerking voor een financieel duwtje in de rug wanneer ze de grote herinneringssites van de Eerste Wereldoorlog bezoeken. Dat kan gaan over sites, musea, monumenten, etc.

De financiële ondersteuning is divers: een tussenkomst van 50% in de vervoersonkosten, een tussenkomst van 50% in de eventuele toegangskosten, een tussenkomst van 50% in de kosten voor een gids of een tussenkomst van 20% in de overnachtingskosten in een erkend West-Vlaams jeugdverblijfscentrum.

Meer informatie: www.west-vlaanderen.be

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2017
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2017

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+