Schoolreis naar Burgers' Zoo

Terug naar overzicht
Burgers' Zoo, Natuurlijk in Arnhem.
Burgers Zoo
Burgers Zoo
Burgers Zoo
 

Burgers' Zoo, Natuurlijk in Arnhem


Waan je in het dierenrijk van Burgers’ Zoo!
De wereld laten zien aan uw leerlingen? Rondlopen en zien wat voor een dieren er in de Bush leven? Kinderen de Desert laten zien? Of liever de Afrikaanse savanne bekijken? Of wat dacht u van het halen van een fictief duikbrevet in de Ocean? Omdat Burgers’ Zoo grotendeels overdekt is, is Burgers’ Bush een ervaring bij elk weer type en dat zorgt er voor dat een dagje Burgers’ Zoo een schoolreisje zal worden om nooit te vergeten.

Een schoolreis met een educatief karakter
Misschien heeft u zelf wel een educatief programma bedacht voor uw schoolreisje? U kunt ook gebruik maken van onze speurtochten die ontwikkeld zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Tevens biedt Burgers’ Zoo enkele rondleidingen. We hebben een speciaal Ocean doe-boekje gemaakt met allerlei kennisopdrachten om  leerlingen een eigen brevet te laten halen!

Het enige schoolreisje met duikbrevet!
Kom met de hele klas naar Arnhem en haal een duikbrevet voor Burgers’ Ocean. Alle leerlingen krijgen namelijk een persoonlijk duikbrevet met opdrachten, weetjes en koppelingen naar het gratis lespakket. Bovendien kunt u met z’n allen genieten van het hele dierenpark met de Bush, Desert, Safari en Rimba.

Wilt u uw leerlingen alles leren over de aerodynamische ‘schuurpapierhuid’ van haaien en andere geheimen van de zee? Download dan voordat jullie samen gaan duiken het gratis lespakket over Burgers’ Ocean op de website van Burgers’ Zoo.

Ga met uw schoolreisje van 22 april t/m 2 juli naar Burgers’ Zoo
Er is niks zo leuk als de laatste gymles voor de schoolvakanties, want dan is het altijd apenkooien. Maar het kan nóg leuker, want bij Burgers’ Zoo in Arnhem kunnen uw leerlingen tijdens hun schoolreisje gigantisch apenkooien! Van 22 april t/m 2 juli 2017 staat midden in het bosrijke dierenpark de grootste apenkooi van Nederland, waarin uw leerlingen veilig en gezond kunnen klimmen, hangen, rennen, vliegen en springen.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Nederland
Telefoonnummer
+31 (026) 353 72 01
E-mail
 
 

Ervaringen & Beoordeling

1 bezoekers van Burgers' Zoo beoordelen deze schoolreis aanbieder gemiddeld met:

Ervaring

SBO Sint Maarten, De Meern,
de Schoolreiscommissie
Schoolreis naar: Burgers' Zoo
Beoordeling:
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2017
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2017

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+