Schoolreis naar Continium - Discovery Center Kerkrade

Terug naar overzicht
Continium - Discovery Center Kerkrade, Kom en ontdek het nu!
Continium - Discovery Center Kerkrade
Continium - Discovery Center Kerkrade
Continium - Discovery Center Kerkrade
 

Continium - Discovery Center Kerkrade, kom en ontdek het nu!


Alles wat je altijd al wilde weten!

OP SCHOOLREIS NAAR CONTINIUM!
Ga op schoolreis naar Continium discovery center voor een dag vol spannende ontdekkingen! Jong en oud ontdekken zelf de invloed van wetenschap en techniek op hun dagelijks leven. Uw leerlingen komen handen en ogen tekort voor alle leuke doe-stations, waarmee ze zelf ontdekken hoe hun wereld in elkaar zit. In de Explore Zone gaan ze de strijd aan met een robot, kruipen ze door een mijngang, volgen de kringloop van water en meer. Volop experimenteren met techniek doen ze in het Tinkerlab! Ze kunnen zelf een technische gadget maken in het Science Lab, leven mee met de Science Show en nog veel meer! Tot en met 3 december 2017 beleven ze ook de kleurrijke wereld van World of Bricks: dé experience voor LEGO® Fans! Daar kan natuurlijk naar hartenlust gebouwd worden, maar ook geëxperimenteerd met wetenschap en techniek.

De gemiddelde bezoekduur aan Continium ligt tussen de 4 en 5 uur, dus ook uw schoolreis is ruim gevuld met een leuke (én stiekem ook leerzame) dag in Continium.

Een schoolreis aan Continium is geschikt voor zowel primair, als voortgezet onderwijs. De reis is op verschillende manieren in te vullen. Zo kunnen leerlingen natuurlijk prima op eigen gelegenheid het museum ontdekken; er is genoeg te doen. Wilt u meer structuur in het programma? Of uw leerlingen naast “fun” ook wat verdieping bieden, dan kiest u voor één of meer activiteiten uit het uitgebreide educatieve aanbod van Continium. Het onderwijsaanbod sluit aan op het lesprogramma van primair en voortgezet onderwijs. Het programma wordt altijd samen met u afgestemd. Zo kunt u het programma uitbreiden met een workshop, waaronder Bruggenbouw, Brainbattle of de spannende Solar Bug Race. In de Science Labs kunnen uw leerlingen een technische gadget maken die ze uiteraard mee naar huis nemen. Of kies bijvoorbeeld voor de Ontdektour, een leerzame speurtocht langs de vijf themaroutes van de Explore Zone.

Kijk voor de onderwijsfolder met het volledige aanbod op de website van Continium: www.continium.nl/nl/scholen

Wilt u deze liever per post ontvangen of heeft u vragen? Neem dan contact op via boekingen@continium.nlof bel naar 045-5676050. Ook voor het maken van een reservering neemt u contact op via dit emailadres of telefoonnummer.

Tip: Combineer een bezoek aan Continium met Columbus earth center
Voor een nog completere schoolreis combineert een bezoek aan Continium met een experience of 3D-film in het naastgelegen Columbus earth center! Informeer naar de mogelijkheden bij onze medewerkers via boekingen@continium.nl of bel naar 045-5676050.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Museumplein 2
6461 MA Kerkrade
Limburg, Nederland
Telefoonnummer
+31 (045) 567 60 50
E-mail
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2017
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2017

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+