Schoolreis naar Feyenoord Rotterdam

Terug naar overzicht
Feyenoord Rotterdam, Geen woorden maar daden!
Feyenoord Rotterdam, Geen woorden maar Daden
Feyenoord Rotterdam, Geen woorden maar Daden
Feyenoord Rotterdam, Geen woorden maar Daden
 

Feyenoord Rotterdam, Geen woorden maar Daden


Schoolrondleiding Feyenoord
Wil jij ervaren hoe het is om met jouw klas door de spelerstunnel, de trap op richting het heilige grasveld van De Kuip te lopen? Feyenoord biedt leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs de kans om een unieke schoolreis mee te maken. Een leerzame en interactieve rondleiding van 90 minuten door het mooiste stadion van Nederland. Je komt alles te weten over de historie van Rotterdam, sportieve hoogtepunten van de club en de maatschappelijke rol van Feyenoord buiten het voetbalveld.

Met de rondleiding komen de leerlingen op plaatsen waar normaal gesproken geen publiek mag komen. Neem plaats op de plek van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst in de dug out of neem een kijkje in de (gasten)kleedkamer. Aan het eind van de rondleiding zal de opgedane kennis worden getest door middel van een quiz.   

Voetbaltraining
Een leuke toevoeging aan een Schoolrondleiding is het bijwonen van een training van het eerste elftal. Op een zonnige dag de spelers aan het werk zien op het trainingscomplex Varkenoord. De actuele trainingstijden zijn te vinden op de website.

Historie
Van het eerste landskampioenschap in 1924 tot aan de meest recente bekerwinst in 2016. En van de Kromme Zandweg tot aan de vele historische avonden in De Kuip. Elke bezoeker beleeft in het vernieuwde Feyenoord Museum een tijdreis door de geschiedenis van de volksclub, haar stadion en van de mensen die haar geschiedenis kleur gaven. Het museum is woensdag 18 januari 2017 heropend en alleen te bezoeken in combinatie met een rondleiding.

Tarieven

Je boekt een dag Rotterdamse voetbalhistorie voor € 7,50 per leerling. De rondleiding is te boeken vanaf 25 personen.  

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op onze website.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0900) 1908 (€ 0,45 p/g) van maandag t/m vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur
E-mail
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2017
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2017

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+