Schoolreis naar Beerze Bulten, Giga Konijnenhol

Terug naar overzicht
Beerze Bulten, Giga Konijnenhol, Een compleet verzorgd schoolreisje in een overdekt speelparadijs (met rond 11.30 een theatershow). U ontvangt vooraf ons leuk informatiepakket.
Beerze Bulten - Giga Konijnenhol
Beerze Bulten - Giga Konijnenhol
Beerze Bulten - Giga Konijnenhol
Beerze Bulten - Giga Konijnenhol
 

Beerze Bulten - Giga Konijnenhol, het Leukste ondergrondse avontuur van Nederland!


Vrijetijdspark Beerze Bulten - Het Giga Konijnenhol
Het leukste ondergrondse schoolreisje van Overijssel!

Het Giga Konijnenhol is al jaren een succesbestemming! Een schoolreisje naar Bultje het konijn en zijn vriendjes is altijd een goed idee. Bovendien is alles overdekt, dus de dag kan niet in het water vallen!

Indoor speelparadijs met Theater
Wij heten u van harte welkom in het Giga Konijnenhol rond de klok van 10. Bij binnenkomst zullen de kinderen snel naar de bovenverdieping willen, want daar begint het speelplezier pas echt! Klimmen en klauteren door de netstructuren, vliegen in een echte ufo, springen op het luchtkussen en losgaan in de ballenbak! De stoere kinderen kunnen helemaal naar de top van het Giga Konijnenhol klimmen om van de grote glijbaan naar beneden te suizen, terwijl de meesters en juffen lekker kunnen ontspannen op het terras.

Compleet dagje uit
Om half 12 komt iedereen weer samen voor een spetterende theatershow waarin Bultje de spannendste avonturen beleeft! Bij mooi weer hebben de kinderen de mogelijkheid om naar het Giga Konijnenveld te gaan. In deze enorme waterspeeltuin van 10.000 m2 zullen de kinderen zich zeker vermaken! De dag wordt een feestje met frietjes, snacks en een lekker ijsje. De meesters en juffen zijn ook verzekerd van een topdag. Alles is namelijk verzorgd, van het informatiepakket vooraf tot aan het eten en drinken! Een aantal weken voordat het schoolreisje begint krijgen jullie het schoolreispakket toegestuurd met daarin allerlei leuke weetjes en informatie. Ook krijgen jullie digitaal toegang tot de muziek van Beerze Bulten, zodat de kinderen op de dag zelf de liedjes al mee kunnen zingen! Een compleet dagje uit voor de hele klas waar ze kinderen nog lang over na zullen praten!

Compleet vernieuwd in 2017!
Vanaf april 2017 wordt een schoolreisje nog gaver! Het Giga Konijnenhol wordt nog groter met aan drie kanten een uitbreiding! Er komen nieuwe speelvoorzieningen van bijna 10 meter hoog, 4 bowlingbanen en een geheel vernieuwde horeca. Dat moet je beleven!

Tot ziens in het Giga Konijnenhol!

Tarieven

Kijk voor de tarieven op onze website.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op onze website.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Kampweg 1
7736 PK Beerze
Overijssel, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0523) 25 13 98
E-mail
 
 
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2017
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2017

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+