Schoolreis naar Alpincenter Bottrop

Terug naar overzicht
Alpincenter Bottrop, Sneeuwpret voor de hele klas!
Alpincenter
Alpincenter
Alpincenter groepsfoto
 

Alpincenter Bottrop, het enige all inclusive skigebied te wereld!


Vlak over de grens in Duitsland bevindt zich alpincenter Bottrop. Deze langste skihal ter wereld is zowel in de zomer als winter geopend. De 640 meter lange piste biedt afwisseling voor alle wintersporters, zowel beginners als gevorderden.

Al jarenlang is het alpincenter een geliefde locatie bij schoolgroepen uit Nederland ter voorbereiding op een skireis of voor een actieve sportdag in de sneeuw. De scholieren beleven hier een fantastische ski-ervaring.

Het alpincenter biedt speciale schoolarrangementen aan waarbij entree, materiaal (ski’s of snowboard, schoenen en stokken) en 2 uur ski- of snowboardles van professionele skileraren is inbegrepen. De experts van skischool Top On Snow zijn van mening dat dit het minimum is om de leerlingen, na een les in groepsverband, zelfstandig en veilig de eerste piste-afdalingen te laten maken.

Het arrangement kan uitgebreid worden met het voor het alpincenter kenmerkende ALL INCLUSIVE principe. Na het skiën kunnen de scholieren onbeperkt gebruik maken van het eten van het buffet en (alcoholvrij) drinken. Zelf een broodtrommeltje meenemen is dus niet nodig!

Naast het ski-arrangement zijn er ook mogelijkheden voor outdooractivieiten. Het alpincenter beschikt over een 1000 meter lange rodelbaan en een klimtuin. In deze klimtuin worden 10 plateaus op een hoogte van 10 meter getrotseerd.

Een sportdag in alpincenter Bottrop: educatief, sportief, voordeling, ALL INCLUSIVE!

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Prosperstraße 299 - 301
D-46238 Bottrop
Noordrijn-Westfalen, Duitsland
Telefoonnummer
+49 (0) 2041 7095 202
E-mail
 
17.7°
woensdag
15 augustus
1.4 mm
WZW
2
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
22°
vrijdag
17 augustus
30%
W
3
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten