Schoolreis naar AquaZoo Friesland

Terug naar overzicht
AquaZoo Friesland, Voor elke leeftijd een schoolreis op maat!
AquaZoo Friesland
AquaZoo Friesland
AquaZoo Friesland
 

AquaZoo Friesland, voor elke leeftijd een schoolreis op maat!


Beleef een spetterend schoolreisje!
Ga mee op Zeehondensafari, beleef de Zeeleeuwen Spetter Spektakel, feest mee tijdens een heuse Pinguïn Haringhapfestijn en sta oog in oog met ijsberen!

Gedurende de hele dag zijn er ook verschillende presentaties te zien in het park! Zo kom je er tijdens de presentatie ‘Wat je van (ijs)beren leren kunt’ achter waarom ijsberen eigenlijk helemaal geen ijs nodig hebben.

Educatieve invulling
Met een uitgebreide rondleiding, een exclusieve Meet & Feed en/of een speciale speurtocht ontdekken de leerlingen nóg meer over de dieren.

Speurtocht
Tijdens deze speurtocht wordt de dierenkennis van de leerlingen op de proef gesteld. De tocht loopt langs verschillende dieren met elk een eigen vraag of opdracht. De antwoorden op de vragen zijn in willekeurige volgorde in het park te vinden. Soms moeten leerlingen goed naar de dieren kijken of de informatieborden lezen die bij de dierenverblijven staan.

Rondleiding
Maak je schoolreis compleet met een unieke rondleiding door een van onze gidsen. Deze gidsen vertellen leuke wetenswaardigheden en brengen je op speciale plekken waar andere bezoekers normaal gesproken niet mogen komen. Zo krijg je bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen in de keuken van de dierenverzorgers.

Meet & Feed
Samen met de verzorger ontmoet je dieren als pinguïns, zeehonden, pelikanen of ringstaartmaki’s van wel heel dichtbij. De dierverzorger laat je kennis maken met onze bijzondere bewoners en vertelt leuke anekdotes over de dieren. Onder begeleiding mag je zelfs de dieren trakteren op iets lekkers.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
De Groene Ster 2
8926 XE Leeuwarden
Friesland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0900) 0200 (€ 0,35 p.g.)
E-mail
 
18.2°
dinsdag
14 augustus
- mm
WZW
2
24°
woensdag
15 augustus
10%
ZW
4
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
 
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten