15 Jaar magie in schoolreisbestemming Attractiepark Toverland

15 Jaar magie in schoolreisbestemming Attractiepark Toverland

Terug naar overzicht

Sevenum, 9 februari 2016

"Het Nationaal Schoolreis Magazine feliciteert graag haar medejarige, Attractiepark Toverland met haar 15-jarig jubileum!"


Het is feest in Attractiepark Toverland! Het Noord-Limburgse park mag in 2016 15 kaarsjes uitblazen. Toverland (zie pagina 87) is in haar 15-jarig bestaan uitgegroeid tot een van de populairste attractieparken en schoolreisbestemmingen van Nederland. Met topattracties als Troy, de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux en het in 2013 geopende nieuwe themagebied de Magische Vallei.

Het jaar 2016 zal dan ook in het teken staan van deze verjaardagsviering die het park samen met haar bezoekers wil gaan vieren. Het wordt een feest waarbij het park diverse verrassingen in petto heeft voor haar bezoekers.

Meer informatie over een Magisch Schoolreisje? Kijk dan op pagina 87 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2016). Klik hier voor meer online informatie.

Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten