BillyBird Park Hemelrijk opent nieuwe Speelcircus attractie

BillyBird Park Hemelrijk opent nieuwe Speelcircus attractie

Terug naar overzicht

Volkel, 25 april 2017

Het Speelcircus van BillyBird Park Hemelrijk opent overmorgen haar deuren. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de opbouw van de nieuwe attractie en de thematisering van het gebied eromheen. Het Speelcircus bevat een speelstructuur van 28 meter lang en 11 meter hoog, gevuld met verschillende obstakels zoals wiebelbruggen, klimnetten, evenwichtsbalken, bewegende vloeren en een klimvulkaan. Het gebied waar de attractie staat wordt ingericht als een circuspiste met diverse circustoestellen waar schoolreizigers en begeleiders in kunnen spelen.

Na drie maanden intensief bouwen is het bijna zover. Het is nu een kwestie van de puntjes op de i zetten en het gebied afmaken. De ontwikkelaars van het Speelcircus zijn Herman en Paul Derks, zonen van de eigenaren van het park. Paul: “De attractie is gericht op avontuurlijk spelen. Kinderen en begeleiders kunnen via meerdere paden en ladders de top bereiken en weer afdalen. We hebben de attractie zo ontworpen dat kinderen worden uitgedaagd om alle mogelijkheden te ontdekken.” Het park probeert hiermee op een verantwoorde manier risicovol spelen te bevorderen en kinderen de kans te geven om zichzelf hierin te ontwikkelen.

Kijk op pagina 46 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2017) voor het perfecte schoolreisje voor groep 1 t/m 8 naar Hemelrijk. Klik hier voor meer online informatie.

Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten