Bobbejaanland is klaar voor een spetterende zomer en schoolreis seizoen

Bobbejaanland is klaar voor een spetterende zomer en schoolreis seizoen

Terug naar overzicht

Kasterlee, 13 februari 2014

Op zaterdag 5 april worden de deuren van ’t Plezantste Land weer wagenwijd opengezet voor het grote publiek bij de start van een nieuw, goedgevuld seizoen. Op het programma staan onder andere maar liefst 5 Summernights, het Belgisch Kampioenschap breakdance en twee spectaculaire shows die de hele zomer lopen. Meer dan ooit kan je in Bobbejaanland terecht voor een dosis fun en plezier!

“Entertainment en vermaak hóren gewoon bij Bobbejaanland,” licht directeur Roland Kleve toe. “Al sinds de beginjaren van het park gaf Bobbejaan Schoepen de hoofdrol aan show en spektakel. We kozen dan ook voor een zomerprogramma dat hierop inspeelt. De voorstellingen geven, samen met onze 40 attracties, de perfecte dosis plezier voor een leuk dagje met familie of vrienden in ’t Plezantste Land.” Bovendien maakt het park zich op voor de komst van een nieuwe attractie in 2015.

“Het is al even geleden dat we een nieuwe attractie konden aankondigen, maar volgend jaar is het weer zover.”


“Veel willen we er nog niet over kwijt, we houden de verrassing nog even verborgen. Maar wij zijn alvast enthousiast!”, aldus Roland Kleve. De nieuwe trekpleister komt op de plaats waar nu de Fly Away staat.


Bobbejaanland staat op pagina 7 van het Nationaal Schoolreis Magazine België (2014), op pagina 51 van Werkweek 2014/2015 en op pagina 139 van het Nationaal Schoolreis Magazine (Nederland, voorjaar 2014).

Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten