De Jongens tegen de Meiden in het Continium

De Jongens tegen de Meiden in het Continium

Terug naar overzicht

Kerkrade, 11 september 2014

Kerkraads ontdekcentrum voor scholen open ondanks nieuwbouw
In oktober 2015 openen op het Museumplein te Kerkrade, vóór Discovery Center Continium, twee nieuwe instellingen: een design lab, waar het proces van ontwerpen van producten centraal staat en een earth theater, waarin het publiek vanuit een satellietpositie naar het scherm kijkt. De bouw van deze nieuwe locaties start op 1 september 2014 en vanaf dan is het Continium tijdelijk niet toegankelijk voor bezoekers.

Het goede nieuws is, dat schoolgroepen in het nieuwe schooljaar wél van harte welkom blijven in Kerkrade! Voor het onderwijs blijft een gedeelte van het Continium geopend en presenteert van 29 september 2014 tot en met 22 juli 2015 de nieuwe wisselexpositie ‘De Jongens tegen de Meiden’. Met deze interactieve expositie maken je leerlingen voor eens en altijd een einde aan de strijd tussen de seksen. Door aan de slag te gaan met de opstellingen ontdekken ze zelf wie beter zijn: de jongens of de meiden. Of zijn er niet zoveel verschillen?

Meer informatie? Kijk dan op pagina 81 van het Nationaal Schoolreis Magazine (najaar 2014) of klik hier voor meer online info.

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten