De wereld van Ratatouille komt naar Disneyland Paris

De wereld van Ratatouille komt naar Disneyland Paris

Terug naar overzicht

Parijs, 18 februari 2014

Deze zomer opent Disneyland Paris een smaakvolle nieuwe attractie én een themaland gebaseerd op de Oscar-winnende Disney/Pixar film Ratatouille. De film, geregisseerd door Brad Bird, vertelt het verhaal van Rémy, een jong ratje met verbazingwekkende keukentalenten die er van droomt om op een dag een grote chef te zijn. Dit leidt tot een grappig maar ook gevaarlijk avontuur en uiteindelijk schopt Rémy het tot chef in één van de meest bekende restaurants van Parijs. Vanaf deze zomer nodigt Rémy bezoekers uit om zijn culinaire creaties en avonturen te delen in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris.

In de attractie Ratatouille: the Ride*, worden bezoekers verkleind tot de grootte van een rat en vergezellen ze Rémy en zijn vriendjes op hun avontuur in de keuken, in het restaurant en in de muren van Gusteau’s bekende Parijse etablissement. Tijdens dit avontuur proberen ze de slechterik van de film, Chef Skinner, te ontwijken. Deze wereldwijd unieke Disney attractie neemt de gasten mee in een geanimeerde wereld zoals ze nog nooit gezien hebben en laat hen ervaren hoe het is om een rat te zijn in de mensenwereld.

De attractie ligt in een nieuw deel van het Walt Disney Studios Park dat volledig geïnspireerd is op de lichtstad Parijs, overgoten met een Ratatouille sausje. Naast de attractie herbergt dit themaland ook de winkel Chez Marianne**en het op rattenschaal gethematiseerde restaurant Bistrot Chez Rémy*. Dit unieke restaurant, welke het enige van zijn soort is binnen de Disney Parken, bevindt zich vlak naast de attractie en serveert uiteraard het topgerecht van de kleine chef zelf: Ratatouille.

Lees en/of geef hier je beoordeling van Disneyland Paris door.
Schoolreis boeken naar Disneyland Paris? Klik hier voor ons online rubriek’Touroperators’

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten