De Wickiezone @Plopsa vernieuwd

De Wickiezone @Plopsa vernieuwd

Terug naar overzicht

De Panne, 20 maart 2014

De Wickiezone @Plopsa krijgt een klein Vikingdorp en ‘de oudste achtbaan van België’ wordt vervangen.

Plopsaland De Panne investeert dit jaar € 3,5 miljoen in het pretpark. De nieuwe themazone rond Wickie de Viking wordt uitgebreid en ‘de oudste achtbaan van België’ wordt vervangen door een nieuw toestel.

‘Bezoekers  wanen zich voortaan in een echt Vikingdorp als ze de nieuwe themazone, Wickieland betreden. Ze dwalen door een heus Vikinghuis alvorens ze elkaar kunnen bekampen in Wickie The Battle, een waterattractie met kanonnen. Het nieuwe Vikinghuis vormt de ingang en bijhorende wachtrij tot de nieuwe attractie, maar herbergt ook een winkel en twee horecapunten.

Ook enkele andere zones delen in de investeringen.  Zo komt naast Bumba’s Speeltuin een nieuw winkel- en horecapunt. En tenslotte is ook nog de oudste achtbaan van België, Viktors Race in De Wereld van Kaatje  vervangen door een volledig nieuw toestel’, zegt Filip Loos van het pretpark.

Het park gaat op zondag 6 april open, maar Mayaland, een indoorspeelparadijs met 10 attracties, is iedere woensdagnamiddag, tijdens weekends en schoolvakanties open als Plopsaland De Panne gesloten is.

Lees en/of geef hier uw beoordeling van Plopsaland De Panne door.

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+