Disneylands Fantasiekasteel van kinderen wordt werkelijkheid

Disneylands Fantasiekasteel van kinderen wordt werkelijkheid

Terug naar overzicht

Hoofddorp, 13 mei 2014

De afgelopen maanden heeft Disneyland Paris kinderen vanuit heel Europa opgeroepen hun fantasiekasteel te ontwerpen. Kinderen konden deelnemen door simpelweg een tekening van hun fantasiekasteel te maken en deze in te sturen. Dit weekend was het zo ver, de onthulling van het Kasteel van de Verbeelding!

Uit alle inzendingen uit heel Europa zijn door een jury 16 winnaars gekozen en van deze 16 winnaars zijn maar liefst 3 Nederlandse kinderen, namelijk Zoë Pauw, Naomi van Westervoorde en Jeske Hutton! Uit iedere winnende tekening is een speciaal element gekozen en deze elementen vormen samen het Kasteel van de Verbeelding. Uit de tekening van Naomi is een muur gekozen, uit de tekening van Zoë de deur van het fantasiekasteel en Jeske haar toren is gebouwd.

Ook konden kinderen bij Rekels speeltuinen een tekening van hun fantasiekasteel inleveren. Uit al deze inzendingen is één winnaar gekozen en deze tekening werd tentoongesteld rond het Kasteel van de Verbeelding. De winnaar van deze wedstrijd is Prescilla Kulpe!

Afgelopen weekend was de opening van dit speciale kasteel in ‘Jardin des Tuileries’ bij het Louvre in Parijs en natuurlijk was voor deze speciale gelegenheid ook Mickey aanwezig!

Lees en/of geef hier je beoordeling van Disneyland Paris door.
Schoolreis boeken naar Disneyland Paris? Klik hier voor ons online rubriek’Touroperators’

Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten