Dubbel feest bij Arto Laros

Dubbel feest bij Arto Laros

Terug naar overzicht

Etten-Leur, 13 oktober 2016

Het is dit jaar dubbel feest bij Arto en Ton Laros Entertainment. Daar waar Arto Laros Entertainment 12,5 jaar geleden zijn eerste attractie aanbood in de entertainment- en attractiewereld, vieren de kindershows van Ton Laros hun 35e verjaardag. Het aantal attracties is inmiddels enorm uitgebreid en ook het soort attracties is ondertussen erg divers. Ook de showprogramma’s zijn helemaal met hun tijd meegegaan en vermaken nog steeds hele basisscholen tegelijkertijd. Dat is reden genoeg voor een feestje, vinden ze bij Laros.

Om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland deze twee mijlpalen kan meevieren, is dit jaar letterlijk een erg ‘spetterende’ attractie aan het assortiment toegevoegd. Met een andere nieuwe attractie kun je grote, doch veilige, hoogten bereiken!

Uiteraard zijn deze nieuwe attracties ook toe te voegen aan het Schoolreisje op School. Ben je al nieuwsgierig wat voor leuks er bij Laros Entertainment te vinden is? Neem dan snel een kijkje op pagina 21 van het Nationaal Schoolreis Magazine (najaar 2016) of klik hier voor meer online informatie en kies voor een creatieve invulling van je eigen Schoolreisje op School!
 

Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten