Gratis opendagen Plopsa

Gratis opendagen Plopsa

Terug naar overzicht

De Panne, 9 april 2015

Gratis opendagen voor leerkrachten tijdens de meivakantie!


Zijn je leerlingen ook gek van Plop, Bumba, Mega Mindy, Piet Piraat en de andere Studio 100-figuren? Op vertoon van je akte van aanstelling of een ander document dat bewijst dat je leerkracht bent, krijg je als leraar gratis toegang tot alle Plopsa-parken gedurende de meivakantie!*

Breng samen met je gezin een bezoekje aan Plopsa Indoor Coevorden (Drenthe), Plopsaland De Panne, het gloednieuwe waterpark Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo en ontdek wat ze te bieden hebben als schoolreisbestemming!

Pretparkplezier op 5 verschillende locaties
Plopsaland De Panne is gelegen aan de Belgische kust en is het meest bezochte pretpark van België. Met meer dan 50 attracties verveel je je geen seconde! Vlakbij Plopsaland De Panne bevindt zich het gloednieuwe Plopsaqua. Neem een duik in de wonderwaterwereld van Wickie de Viking en beleef uren waterpret in de 4 zwembaden en op 6 glijbanen! In Plopsa Indoor Hasselt – gelegen op slechts 20 minuten rijden van de Nederlandse grens – of Plopsa Indoor Coevorden in Drenthe, beleven Ploppertjes van 2 tot 8 jaar de schoolreis van hun leven. Of ga op avontuur in Plopsa Coo! De toeristische site aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo biedt meer dan 20 attracties en is prachtig geïntegreerd in het schitterende Ardense landschap. Plopsa Coo bevindt zich op slechts 50 minuten rijden van Maastricht.

Al spelend leren
Een schoolreisje naar één van de Plopsa-parken is niet alleen dikke fun, maar ook heel leerrijk. Neem zeker een kijkje op www.plopsa.be/scholen. Hier ontdek je het grote aanbod gratis(!) educatieve projecten voor de klas. Laat je leerlingen kennismaken met de verkeersregels in de K3-Verkeersklas, leer ze alles over bijen en de imker in de Bijenklas met Maya of trek er met een gids op uit tijdens de Natuurklas in Plopsa Coo!

*Tickets hiervoor moeten gereserveerd worden via www.plopsa.be/scholen.

Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten