Lanceerplatform unieke glijbaan in Plopsaqua bereikt hoogste punt

Lanceerplatform unieke glijbaan in Plopsaqua bereikt hoogste punt

Terug naar overzicht

De Panne, 24 april 2014

In aanwezigheid van Gert Verhulst, Steve Van den Kerkhof en burgemeester Ann Vanheste bereikten de werken aan Plopsaqua hun hoogste punt. Het is het lanceerplatform van een voor België unieke waterglijbaan.

Afgelopen dinsdag bereikten de werken aan Plopsaqua, het nieuwe zwemparadijs van Plopsaland De Panne, hun hoogste punt. Het lanceerplatform van de glijbaan Superloop, is het hoogste punt van het zwemcomplex. De waterglijbaan is uniek voor België: zwemmers vallen loodrecht naar beneden in de glijbaan, na het openklappen van een luik onder beide voeten.In april 2015 opent het zwemcomplex van 4.000 vierkante meter in Plopsaland De Panne. Het zwemparadijs wordt ingericht rond Wickie de Viking in een decor dat een dooiend sneeuwlandschap bij zonsondergang uitbeeldt. Naast een 25-meterbad met vier banen komt er een ruim speelgedeelte met 4 verschillende zwembaden en 6 glijbanen. Daarnaast zullen in het zwemparadijs bubbelbaden, waterkanonnen, een wildwaterbaan en een playhouse met verschillende watereffecten te vinden zijn. Er wordt gewerkt met verschillende geluids- en lichteffecten om de bezoeker een totaalbeleving te bieden. Zo wordt onweer nagebootst en kan men in een grot op groot scherm van de avonturen van Wickie de Viking genieten. Ook in de glijbanen worden verschillende effecten voorzien.

Lees en/of geef hier uw beoordeling van Plopsaland De Panne door.

Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten