Mad Science verovert basisscholen met uitdagende wetenschap en techniek

Mad Science verovert basisscholen met uitdagende wetenschap en techniek

Terug naar overzicht

Sittard, 18 september 2014

Mad Science is een begrip in Limburg en Brabant en met de komst van vijf nieuwe vestigingen kan heel Nederland genieten van de programma’s van Mad Science. Op beproefde wijze komen kinderen in aanraking met de uitdagende wereld van wetenschap en techniek. Mad Science gebruikt eigen materialen, modules, en de docenten komen altijd naar de basisschool toe.

De onderzoekende leerhouding van de leerling staat centraal. Er zijn tientallen lessen die geschikt zijn voor de groepen 1 tot en met 8. Nieuw dit schooljaar is de online portal waar scholen zelf een Mad Science-lesprogramma kunnen kiezen dat goed aansluit op het eigen curriculum. De lesprogramma’s zijn gebaseerd op de kerndoelen gesteld door het SLO.

Naast technieklessen biedt Mad Science evenementen ten behoeve van techniekpromotie aan voor scholen en is er de mogelijkheid om een naschoolse wetenschaps- en techniekcursus te starten.

Meer informatie? klik hier voor meer online info of kijk dan op pagina 23 van het Nationaal Schoolreis Magazine (najaar 2014)

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten