Maximus Müller centraal in nieuwe attractie van Toverland

Maximus Müller centraal in nieuwe attractie van Toverland

Terug naar overzicht

Sevenum, 24 februari 2015

In het voorjaar van 2015 opent Attractiepark Toverland wederom een nieuwe attractie. Eind maart zullen de eerste testritten plaats gaan vinden. In het verhaal achter de nieuwe bobbaan staat één persoon centraal: Maximus Müller. Maximus Müller is een eigenaardige Oostenrijkse uitvinder die zichzelf als één van de beste uitvinders ter wereld beschouwt.

Maximus Müller is een oude bekende voor Toverland. Hij heeft onlangs besloten Oostenrijk te verlaten en zijn nieuwste uitvinding, ‘de snelste elektrische bobslee ooit’, in Toverland te gaan testen. Maximus Müller heeft zijn chalet direct naast Villa Fiasko gebouwd en hoopt met zijn nieuwe bobbaan eindelijk het snelheidsrecord te kunnen verbreken. Of dit daadwerkelijk gaat lukken hangt grotendeels van de parkgasten af. Zij zullen de nieuwe bobbaan immers gaan testen.

De nieuwe attractie maakt deel uit van het Oostenrijks themagebied, dat in de Magic Forest (tweede overdekte hal) sterk naar voren zal komen. De thematisering zal worden aangepast en er komt een Biergarten. Enkele bestaande attracties zullen een aangepaste naam krijgen zoals Wirbelbaum en Karussell. De naam van de nieuwe bobbaan is inmiddels ook bekend: Maximus’ Blitz Bahn. Ook het buitengebied van de nieuwe attractie krijgt een Oostenrijks tintje. Gasten zullen zich zowel binnen als buiten in Oostenrijk wanen.
 

Op schoolreis naar Attractiepark Toverland geweest?
Laat hier je 'schoolreis' beoordeling achter!

 

Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten