MergelRrijk, nieuwste educatieve attractie in de grotten van Valkenburg

MergelRrijk, nieuwste educatieve attractie in de grotten van Valkenburg

Terug naar overzicht

Valkenburg, 18 maart 2014

De Mosasaurus is weer op jacht

Een proces van drie jaar creatief denkwerk en een productieperiode van bijna anderhalf jaar begint haar vruchten af te werpen. Drie kilometer aan kabels voor verlichting, camera en geluid zijn al weggewerkt in het gangenstelsel.

Over één maand (12 april a.s.) opent MergelRijk haar deuren voor het publiek om kennis te komen maken met de prachtige verhalen over mergel en grotten, uitgebeeld in mergel- en zandsculpturen, tekeningen en films.

De Mosasaurus is weer op jacht, de eerste grotchampignons zijn rijp om geplukt te worden en Greetje Blanckers zit weer te breien in haar grotwoning. Vleermuizen en bokkenrijders vliegen door de gangen en zo is er nog veel meer aan de hand in het gangenstelsel van MergelRijk. Het aftellen is begonnen in de nieuwste grot attractie van Valkenburg!

Mergelrijk staat op pagina 132 van het Nationaal Schoolreis Magazine (Nederland, voorjaar 2014) en op pagina 26 van het Nationaal Schoolreis Magazine België (2014). Klik hier voor meer online informatie.

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten