Mobieltjes binnenstebuiten in SMARTphone!

Mobieltjes binnenstebuiten in SMARTphone!

Terug naar overzicht

Kerkrade, 20 september 2016

Het aan het Museumplein in Kerkrade gelegen gloednieuwe Columbus earth center, Cube design museum en Continium discovery center vertellen elk een deel van het oudste verhaal: de relatie van de mens met de wereld waarin hij leeft. Sinds dit jaar heeft Museumplein Limburg het eerste Europese National Geographic 3D Theater.

Spectaculaire blik op de aarde!
Columbus earth center biedt een ervaring die nergens anders ter wereld te beleven is. De enige personen die hetzelfde ervaren hebben, zijn namelijk astronauten op hun reis door het heelal. In Columbus waan je je astronaut en kijk je vanaf grote hoogte door een glazen balkon neer op spectaculaire beelden van onze aardbol. Voor veel astronauten was de eerste blik vanuit de ruimte op onze aarde een ervaring die hun leven voorgoed veranderd heeft.

Mobieltjes binnenstebuiten in SMARTphone!
Continium discovery center is een interactief ontdekmuseum over wetenschap en technologie waar zelf doen en ontdekken centraal staan. Tot en met december 2016 staat er de tijdelijke expositie SMARTphone! De expositie belicht de wetenschap en techniek achter de alomtegenwoordige mobiele telefoon.

Columbus earth center en Continium staan op pagina 109 van het Nationaal Schoolreis Magazine (najaar 2016). Klik hier voor meer online informatie.
 

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten