Movie Park opent - The Lost Temple - een wereldwijd unieke attractie

Movie Park opent - The Lost Temple - een wereldwijd unieke attractie

Terug naar overzicht

Bottrop-Kirchhellen, 24 juli 2014

Adrenalinekicks, een expeditie naar het verre verleden en dinosaurussen - dat zijn de ingrediënten van de, vandaag geopende, nieuwe attractie. Deze wereldwijd unieke attractie neemt je mee op een avontuurlijke reis ver onder de aarde in Movie Park. Een ware beleving, waarbij de verhaallijn in de verschillende, tot in de details uitgewerkte, ruimtes tot leven komt. Aan het eind van deze tocht staat je de “Immersive Tunnel“ te wachten.
 

"Als bezoeker kom je midden in het avontuur terecht en beleef je het met al je zintuigen”


“Wij combineren 4D-effecten met een 360 graden beeldscherm. In de zogenaamde ‘Immersive Tunnel’ verdwijnen de grenzen tussen werkelijkheid en fictie. Op deze manier kom je als bezoeker midden in het avontuur terecht en beleef je het met al je zintuigen”, vertelt Wouter Dekkers.

Alles draait om twee expeditiebussen die elk 30 bezoekers vervoeren en een ovaal beeldscherm van 23 meter lang dat met special effects ‘made in Hollywood’ zorgt voor een perfecte illusie en een verhoogd adrenalinegehalte in je bloed. Met dit creatieve concept heeft Bottrop een wereldprimeur. Het werd speciaal voor Movie Park Germany ontwikkeld door het internationaal gerenommeerde filmbedrijf RIVA Digital uit Californië. Hun medewerkers werkten onder meer ook de animaties voor kaskrakers als Pirates of the Caribbean en Jumanji.

Klik hier voor meer schoolreis informatie van Movie Park.
Lees en/of geef hier je schoolreiswaardering/beoordeling van Movie Park door.

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten