Murenebak in Blijdorp bewoond

Murenebak in Blijdorp bewoond

Terug naar overzicht

Rotterdam, 15 november 2016

Het nieuwe Great Barrier Reef in het Oceanium is bijna af. Zo is nu ook de nieuwe Murenebak bewoont door meerdere soorten murenen en een verscheidenheid aan kleurrijke vissen. In totaal wordt het nieuwe aquarium bewoont door negen murenen van drie verschillende soorten. De grote netmurene wordt door zijn wit met zwart gestippelde huid ook wel ‘luipaardmurene’ genoemd en wordt zo’n 2,5 meter lang: Flinke jongens! De gestippelde murenes zijn eveneens voorzien van een herkenbaar patroon van vlekjes. De reuzenmurene is over het algemeen wat doffer van kleur, maar is met zo’n drie meter eenmaal volgroeid de grootste van ze allemaal.

In Diergaarde Blijdorp maak je in één dag een ontdekkingsreis door de vele werelddelen. Ook in het najaar en in de winter is de Diergaarde een perfecte schoolreisbestemming door de vele overdekte locaties. Meer informatie voor een schoolreis naar Diergaarde Blijdorp staat op pagina 85 van het Nationaal Schoolreis Magazine (najaar 2016).

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten