Natuurschool, 25 jaar!

Natuurschool, 25 jaar!

Terug naar overzicht

Groningen, 22 januari 2013

Natuurschool, 25 jaar!


Natuurschool, 25 jaar!Natuurschool, 25 jaar!Natuurschool, 25 jaar!Meer dan 300.000 leerlingen van 4 tot 16 jaar plus nog eens 50.000 leerkrachten, docenten en ouders deden de afgelopen 25 jaar mee aan een schoolreis of excursie bij de Natuurschool! De leerlingen uit de beginjaren zijn nu zelf vaak ouders van kinderen die op hun beurt opnieuw genieten van een dag bij de Natuurschool. Een fantastisch en onwaarschijnlijk groot succes wanneer je bedenkt dat de Natuurschool in 1988 gestart is met één bestemming in Lauwersoog en één gids, vindt Ib Huysman, oprichter/directeur van de Natuurschool.

In mensentermen is 25 jaar een prachtige leeftijd. Jong en boordevol energie maar ook met ruime praktijkervaring die zorgt voor de juiste beslissingen naar de toekomst toe. Dat is precies wat de Natuurschool en haar medewerkers zo goed kenmerkt. ‘Als geen ander weten wij wat scholen, leerkrachten, docenten en schoolreiscommissies verwachten van een schoolreisbestemming. Elk jaar weer vragen wij in enquêtes aan scholen en onze eigen medewerkers hoe wij onze schoolreizen nog beter kunnen aansluiten bij hun wensen en elk jaar brengen wij weer verbeteringen aan.

Voor de Natuurschool en onze klanten is een geslaagde schoolreis een schoolreis die van start tot finish goed is georganiseerd. Een schoolreis waar leerkrachten weinig werk aan hebben en waar leerlingen, leerkrachten en ouders met volle teugen van genieten. Een schoolreis waarvan iedereen na afloop zegt: ‘Dit is de leukste schoolreis die we ooit hebben gehad’. Zo’n schoolreisbestemming is de Natuurschool!

Speel mee met de ontwerpwedstrijd en maak kans op een schoolreis voor de hele klas (incl. busvervoer) naar Natuurschool! De wedstrijd staat op pagina 24 van het Nationaal Schoolreis Magazine, voorjaar 2013.

 

Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2017
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2017

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+