Nevelpanters in Ouwehands Dierenpark

Nevelpanters in Ouwehands Dierenpark

Terug naar overzicht

Rhenen, 20 oktober 2016

Vanaf deze week zijn er nevelpanters te zien in schoolreisbestemming Ouwehands Dierenpark! Begin oktober  werd de laatste hand gelegd aan het verblijf van deze bijzondere katachtigen. Het verblijf bevindt zich achter Umkhosi, de Afrikaanse speelsafari. Nevelpanters kunnen erg goed klimmen. Het verblijf is hierop afgestemd met veel klimmogelijkheden.

Bedreigd
In het wild komt de nevelpanter nog voor in de bossen van Zuidoost-Azië. De nevelpanter is echter een bedreigde diersoort en behoort tot het EEP (European Endangered Species Programme) fokprogramma. Middels deelname aan dit fokprogramma draagt Ouwehands Dierenpark bij aan de instandhouding van deze unieke katachtige.

Kijk op pagina 76 en 77 van het Nationaal Schoolreis Magazine (najaar 2016) voor meer informatie over schoolreizen naar Ouwehands Dierenpark Rhenen. Klik hier voor meer online informatie.

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten