Nieuw Bosklassen winterpakket voor scholen bij Vakantiedomein Dennenheuvel

Nieuw Bosklassen winterpakket voor scholen bij Vakantiedomein Dennenheuvel

Terug naar overzicht

Durbuy, 28 januari 2016

Vakantiedomein Dennenheuvel, gelegen in het mooie natuurreservaat ‘Le Mont-Pelé’ in Bomal-sur-Ourthe, breidt in 2016 haar voordelen voor groepen uit.

Naast de traditionele volpensionformule, die je nu ook kunt boeken tegen laagseizoentarieven, kunnen groepen tot 58 personen voortaan ook kiezen voor een hip en spotgoedkoop zelfkookverblijf in het nagelnieuwe zelfkookhuis ‘Gîte Le Mont-Pelé’. Voeding en drank breng je gewoon zelf mee!

Nieuw is het ‘Bosklassen winterpakket’, dat aantoont dat de Ardennen in de winter meer dan de moeite waard zijn: met de klas op zoek naar sporen van everzwijnen, herten en dassen, samen leren overleven in het bos met een kampvuur en een eigen schuilplaats, op ontdekking gaan in de wereld van bevers en een wedstrijd terreinoriëntatie. Als afsluiter een super coole fakkeltocht!

Nood aan een creatief en betaalbaar verblijfspakket binnen het budget van uw school? In Dennenheuvel wordt het op maat gemaakt. Meer info over Dennenheuvel staat op pagina 35 van het Nationaal Schoolrei sMagazine België (2016). Klik hier voor meer online informatie.
 

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten