Nieuw virtual reality avontuur in Bobbejaanland

Nieuw virtual reality avontuur in Bobbejaanland

Terug naar overzicht

Lichaart, 25 februari 2016

Mount Mara neemt je mee op een bloedstollend avontuur naar het Zuid-Oost Aziatische Khyonesië. Boze geesten hebben er voor een enorme vulkaanuitbarsting op de mysterieuze berg Mount Mara gezorgd. Wist je dat ‘Mara’ Sanskriet is voor ‘duivels’? De naam doet de attractie alle eer aan...

Het avontuur speelt zich af in dezelfde regio als de attractie ‘The Forbidden Caves' die vorig jaar geopend werd. Je vertrekt op expeditie om het effect van vulkanische activiteit op het klimaat te bestuderen, maar net op dat moment breekt de vulkaan uit! Stap in en baan je een weg door de jungle met je razendsnelle quad. Slaag jij samen met je klas erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven?

“Virtual Reality wordt steeds populairder. We zijn dan ook enorm trots dat we in samenwerking met Samsung deze hoogtechnologische beleving aan onze bezoekers kunnen aanbieden”, vertelt de directeur van Bobbajaanland Roland Kleve. “Met Mount Mara gaan we opnieuw voluit voor beleving. Daar kozen we vorig jaar met Adventure Valley en The Forbidden Caves al resoluut voor. Het verhaal in deze zone was voor ons toen nog niet af, nu is de cirkel wel rond. Met Banana Battle, King Kong, Forbidden Caves en Mount Mara hebben we een mooie, avontuurlijke en verrassende zone neergezet waar we bijzonder trots op mogen zijn”, vult hij aan.

Ook nieuw: ontsnap jij aan de oude hotelbewoners van nightmare motel?


Naast Mount Mara verwelkomt Bobbejaanland nog een nieuwe telg. Nightmare Motel is een combinatie van het traditionele Halloween horror labyrinth en de trendy escape rooms.

Als nietsvermoedende toerist kom je terecht in het Nightmare Motel. Na het inchecken ontdek je dat je allesbehalve een rustige nacht tegemoet gaat. Je krijgt een sleutelbos mee maar raakt nergens meer buiten, alle deuren blijken gesloten te zijn. Past deze sleutel? Misschien eens een andere proberen! Ben jij stressbestendig genoeg om binnen de acht minuten aan de oude hotelbewoners te ontstnappen?

Het Nightmare Motel werd gebouwd door Cintia Del Mastro van Del Dracco Entertainment. Zij tekenden voordien ook al voor alle haunted houses die Bobbejaanland rijk is. Deze doolhoven liggen mee aan de basis van het stijgende halloweensucces.

Nightmare Motel is vanaf 2 april geopend. Je kan de attractie met maximum vier andere hotelgasten betreden, want je redt het niet alleen

Kijk op pagina 9 van het Nationaal Schoolreis Magazine België of pagina 153 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2016) voor 'De plezantste schooluitstap!'

Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten