Nieuwe spannende activiteiten bij Boerenhoeve Nieuwvliet

Nieuwe spannende activiteiten bij Boerenhoeve Nieuwvliet

Terug naar overzicht

Nieuwvliet, 20 januari 2015

Niet ver over de grens ligt Boerenhoeve Nieuwvliet langs de baan van Sluis naar Breskens. Op deze boerderij zijn (nieuwe) spannende en zeer leuke activiteiten ingericht. Je kunt hier bijvoorbeeld klimmen, abseilen, boogschieten en survivallen en door de speleo kruipen. De sportinstructeurs geven leiding en zorgen voor een goed gevuld programma met voor elk wat wils. Juffen, meesters en ouders mogen gratis meedoen. Boerenhoeve Nieuwvliet biedt uw groep veel ruimte. Letterlijk want u kunt er gratis parkeren en er is een grote picknick/speelweide.

Maar ook figuurlijk omdat we bij alle weersomstandigheden een mooie dag verzorgen en het team uit zeer flexibele mensen bestaat die graag aan uw specifieke wensen voldoen. Scholen die hier geweest zijn zien we jaarlijks terug.

Boerenhoeve Nieuwvliet staat op pagina 30 van het Nationaal Schoolreis Magazine België. Klik hier voor de online pagina.
 

Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten