Nieuwe tentoonstelling Schildpad Creche

Nieuwe tentoonstelling Schildpad Creche

Terug naar overzicht

Scheveningen, 21 februari 2017

Sinds vorige week heeft Sea Life Scheveningen weer een gloednieuwe tentoonstelling.

In de nieuwe tentoonstelling ‘Schildpad Crèche’ kan de (schoolreis)bezoeker alles leren over de zoetwaterschildpadden en hun spannende familieleden die al meer dan 200 miljoen jaar op deze aarde leven!

Zoals de Noordelijke Slangenhalsschildpad die voorkomt in Australië en Nieuw Guinea en wel 32 cm kan worden. Naast deze bijzondere soort zijn er nog 3 soorten te bewonderen: de Onechte landkaartschildpad, de Chinese streepnekschildpad en de Chinese drieklauw die wel 60 jaar oud kan worden.

‘Naast bovenstaande schildpadden hadden we al de Geelwang en Roodwang schildpadden -die zijn afkomstig uit Sea Life Blankenberge- opgevangen van particulieren dus het is een mooie verzameling” aldus Marjolein Kemna, hoofd dierenverzorging.

Ontdek tijdens een schoolreisje naar Sea Life Scheveningen de verrassende onderwaterwereld! Sea Life Scheveningen staat op pagina 72 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2017).
 

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten