Outdoor op locatie nu ook met klimwand

Outdoor op locatie nu ook met klimwand

Terug naar overzicht

Oldenzaal, 29 september 2015

Springkussens, opblaasballen en watergevechten zijn de afgelopen jaren veelal de inhoud van een fijne school-sportdag. Hartstikke leuk allemaal, maar het kan nog spectaculairder…

Met meer echte outdoorgerelateerde elementen erbij, zoals blaaspijp- en/of boogschieten, wordt deze dag voor nog meer kinderen een succes. Naast het buks-, boog- en/of blaaspijpschieten zijn er tal van originele spellen die ook kunnen worden uitgevoerd. Het water-en-vuurspel spreekt echt tot de verbeelding en brengt de kinderen werkelijk wat meer tot de natuur.

Maar als klap op de vuurpijl is toch wel een klimwand een echte aanrader. Zeker wanneer deze pontificaal centraal wordt geplaatst. Een dertien meter hoge wand met zeven verschillende routes, twee soorten overhangen en wel tachtig klimmers per uur. Zo komt ieder kind tot de top!

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om de ouderwetse kinderspelen te organiseren. Kratklimmen, verschillende races of gewoon iets leerzaams. Sinds de samenvoeging van Umyak Buitensport, Columbus Buitensport en Buffel Outdoor is er een hoop kennis vergaard in de afgelopen jaren. Met name de eerste twee bedrijven zijn al sinds 1991 actief in deze markt, maar met de verfrissende kijk van nieuwkomer Buffel Outdoor krijgt het direct een uitdagender niveau. En niet enkel voor jouw sportdagen op locatie. Ook actieve werkweken in Nederland, België en zelfs Frankrijk zijn allemaal te vinden onder één dak.

Kijk voor meer informatie op Werkweek-pagina 11 of klik hier voor de online informatie

Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten