Schooluitstap-combi Memorial Museum Passchendaele en Talbot House

Schooluitstap-combi Memorial Museum Passchendaele en Talbot House

Terug naar overzicht

Zonnebeke, 25 maart 2014

Het recent vernieuwde Memorial Museum Passchendaele 1917 is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog. Het museum is ondergebracht in het historisch kasteeldomein van Zonnebeke en houdt de herinnering aan de Slag om Passendaele levendig. Naast een permanente opstelling met foto - en filmbeelden, een uitgebreide collectie historische voorwerpen en levendig gereconstrueerde taferelen zijn de blikvangers in dit museum een onderaardse gang of ‘dugout’ en reconstructies van zowel Britse als Duitse loopgraven. 

Gelegen op de weg naar Tyne Cot Cemetery en op een boogscheut van Ieper en Langemark kunt u vanuit het Memorial Museum Passchendaele 1917 perfect een schooluitstap organiseren. Met een nieuw combinatieticket kunt u voor of na uw schoolbezoek aan het front ook te Poperinge in Talbot House terecht. Hier leert u bij over een andere zijde van de Oorlog: Het leven achter het front.

Memorial Museum Passchendaele staat op pagina 12 van het Nationaal Schoolreis Magazine België (2014) en op pagina 50 van Werkweek 2014/2015.
 

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten