Update ontwikkelingen KidsPlaza

Update ontwikkelingen KidsPlaza

Terug naar overzicht

Helmond, 2 juli 2015

Momenteel zijn de ontwikkelingen volop bezig om in Helmond een geweldige kinderspeelpaleis te realiseren. Alles gaat zeer voorspoedig, aldus de initiatiefnemer.

De interne verbouwing is in de laatste fase, met vakmanschap wordt gewerkt aan de renovatie van de oude fabriekshal ‘De Watermolen’. Dit alles is uiteindelijk terug te zien in het mooie concept met oog voor detail, in een jungle van speeltoestellen…

Het concept
KidsPlaza is het nieuwste concept op het gebied van indoor-spelen… gekenmerkt door een kwaliteit van het allerhoogste niveau. Verdeeld over 2.000m2 speelgelegenheid, een zeer luxe separate Lounge Area en een groot opgezet buitenterras in een sfeervolle patio. De verschillende ruimten zijn voorzien van luchtbehandeling- en aircosystemen, wat het klimaat onder alle omstandigheden behaaglijk maakt. Dus spelen en heerlijk vertoeven loopt het hele jaar gewoon door bij KidsPlaza.

KidsPlaza heeft aandacht voor de gezondheid van kinderen! Inherent daaraan is het stimuleren van beweging en gezonde voeding. Dat KidsPlaza daarin onderscheidend is bewijst de unieke sponsoring van het Elkerliek ziekenhuis; alle kinderen welke een klinische behandeling ondergaan ontvangen een gratis toegangskaartje.

Ook komt er een danspodium waar Unity8 gratis workshops gaat verzorgen. Lichaamsbeweging door spelenderwijs te leren dansen. Voor kids fun to do…en door de amusementswaarde voor schoolreisbegeleiders/ouders/verzorgers great to see.

Op dit moment richten de werkzaamheden zich vooral op de afwerking van het pand, de opbouw van de speeltoestellen, realisatie van de voorgevel en de indoor-parkeergelegenheid. De vermoedelijke openingsdatum zal liggen in het najaar van 2015, planning staat vooralsnog op september.

Klik hier voor meer online informatie over deze allernieuwste schoolreisbestemming in Noord-Brabant.

Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten