Wil jij Messi de beste voetballer van het WK 2014 ontmoeten

Wil jij Messi de beste voetballer van het WK 2014 ontmoeten

Terug naar overzicht

Amsterdam, 15 juli 2014

Lionel Messi is door de FIFA verkozen tot beste speler van het WK 2014. Hij ontving eergisteren de Gouden Bal na de verloren finale tegen Duitsland.

Wil jij (met je klasgenoten) Lionel Messi ontmoeten? Dat kan! In de aanloop naar het WK 2014 in Brazilië onthulde Madame Tussauds op 27 mei jl. het wassenbeeld van de Argentijnse stervoetballer Lionel Messi.


Lerarendagen
Wist je trouwens dat ook Madame Tussauds speciale lerarendagen georganiseert? Na het succes van vorig jaar heeft Madame Tussauds ook dit jaar weer speciale lerarendagen. Tijdens de lerarendagen kan elke leraar met drie collega’s kosteloos Lionel Messi in Madame Tussauds en de overige de attracties bezoeken. Op die manier is het straks helemaal duidelijk wat de leerlingen verwachten kunnen van hun dagje Amsterdam.

Dit jaar zijn de dagen: 18 april, 24 mei, 27 juni, 30 juli, 15 augustus, 26 september, 10 oktober, 21 november en 12 december 2014. Aanmelden kan door de online servicebrief in te vullen en te versturen. Klik hier voor de servicebrief.

Meer 'World famous fun' in Madame Tussauds Amsterdam staat op pagina 74 van het Nationaal Schoolreis Magazine, voorjaar 2014. Klik hier voor online informatie.

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten