ZOO Antwerpen laat het grootste reuzenrad draaien

ZOO Antwerpen laat het grootste reuzenrad draaien

Terug naar overzicht

Antwerpen, 6 juni 2017

Op het Koningin Astridplein, net voor de ingang van ZOO Antwerpen, staat siands afgelopen vrijdag tot en met 27 augustus weer het indrukwekkende reuzenrad van de ZOO. The View on the ZOO brengt je op een hoogte van 55 meter en is daarmee het grootste reizende reuzenrad in Europa! Krijg een vogelperspectief op het groenste stukje van Antwerpen: de ZOO.

Maar liefst 42 gondels voeren je de lucht in. Waan je tijdens een klasuitstap of tijdens je zomervakantie in een metershoge ZOO dankzij de dierengeluiden om je heen en leg dit onvergetelijke moment vast met een mooie foto. Je krijgt een andere kijk op het prachtige, nieuwe Flamingoplein en de nieuwe Skywalk van de ZOO. Nieuw is dat je ondertussen allerhande leuke weetjes over de ZOO die aan je voeten ligt, te weten komt. Wist je bijvoorbeeld dat het beeld van de kameeldrijver aan de inkom van de ZOO met de hand naar boven is gehesen? Indrukwekkend.


ZOO Antwerpen (de beste leerschool is de natuur zelf!) staat op pagina 7 van het Nationaal Schoolreis Magazine België (editie 2017). De grote afbeelding bovenaan deze nieuwspagina is gemaakt door Jonas Verhulst (© ZOO Antwerpen).

advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten