Schoolreis naar Avonturenboerderij Molenwaard

Terug naar overzicht
Avonturenboerderij Molenwaard, Waar spelen ontdekken is!
Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
 

Nieuw in de Zuid-Hollandse polder: Avonturenboerderij Molenwaard


Een blokje kaas. Een glas chocolademelk. Of een kant-en-klare pannenkoek. Snel langs de supermarkt, en de voorraadkast is weer gevuld. Vanzelfsprekend, toch? Echter weten kinderen vaak niet meer waar melk écht vandaan komt of ze denken dat spinazie in ‘deelblokjes à la crème’ groeit. Ga nu samen met je leerlingen op schoolreis in de prachtige Hollandse polder en ontdek van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Waar spelen ontdekken is
Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maken de leerlingen spelenderwijs kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koeien melken, kaas maken en vogels kijken tot bootje varen, pony rijden en in het wilgendoolhof verdwalen. Met haar breed aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaten de leerlingen het park met hun welverdiende boerderijdiploma, en zijn ze een écht boertje of boerinnetje net als Fien & Teun.

Fien & Teun
De karakters Fien & Teun, dagelijks te zien bij RTL Telekids, zijn het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard. De verhaaltjes van het vrolijke boertje en boerinnetje dienen als rode draad voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten binnen het park. Natuurlijk komen Fien en Teun zelf ook langs voor een dikke knuffel, een leuke groepsfoto én een optreden in hun eigen theater met de interactieve, vrolijke minishow over het leven op de boerderij. Ongetwijfeld een unieke beleving voor uw leerlingen.

Reserveer uw dagje uit naar Avonturenboerderij Molenwaard met vroegboekkorting vóór 1 april 2018 voor € 9,95 p.p.* inclusief schoolreisarrangement met:
- lunch (frietjes, drankje en een ijsje)
- begeleider gratis (bij 1 op 5 kinderen)
- boerderijdiploma
- digitaal lespakket
- terugkomkaartje (voor alle leerlingen)

*Vanaf 1 april 2018 is de schoolreisprijs € 11,45 p.p.

Op 1 april 2018 opent Avonturenboerderij Molenwaard haar deuren in Groot-Ammers. Houd onze website www.Avonturenboerderij.nl in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0184) 41 70 66
E-mail
 
16.8°
woensdag
15 augustus
- mm
ZW
2
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
22°
vrijdag
17 augustus
30%
W
3
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten