Schoolreis naar Recreatieparadijs De Belhamel

Terug naar overzicht
Recreatieparadijs De Belhamel, In Recreatieparadijs De Belhamel beleeft u een gezellig dagje uit met de kinderen.
Belhamel
Belhamel
Belhamel
Belhamel
 

Recreatieparadijs De Belhamel,in Recreatieparadijs De Belhamel beleeft u een gezellig dagje uit met de kinderen.
 

Natuurspeeltuin de Kleine Biesbosch
Deze 26.000 m² grote splinternieuwe buitenspeelgelegenheid zet het buitenspelen weer terug op de kaart in deze veelal digitale tijd.
Wilt u uw kinderen op het schoolreisje weer laten beleven wat u zelf vroeger altijd beleefde? Heerlijk buiten spelen met onder andere een roeivijver met bootjes, kreekjes, een enorme wilgentunnel, houtvlotten bouwen en nog veel meer. Met deze faciliteiten kan er optimaal genoten worden van de natuur! Bij Natuurspeeltuin de Kleine Biesbosch kunt u binnentreden in een volledig ingerichte buitenspeelgelegenheid, met horecafaciliteiten op het terrein zelf. Uiteraard kunt u ook uw eigen consumpties meenemen en heerlijk genieten van een picknick op het gras.

Natuurspeeltuin de Kleine Biesbosch is gelegen achter Recreatieparadijs De Belhamel in Lage Zwaluwe. De natuurspeeltuin heeft een eigen parkeergelegenheid en eigen entree, waardoor er voor de bezoekers van beide recreatiegelegenheden geen hinder zal worden ondervonden. Uiteraard biedt Recreatieparadijs De Belhamel diverse arrangementen en mogelijkheden om een ideaal dagje natuur voor u te verzorgen. Kijk op onze website voor meer informatie! (klik onderstaande button)
U boekt al een schoolreisje vanaf €8,50 p.p.!

Een schoolreis bij ‘’de Kleine Biesbosch’’ betekent heel de dag lekker buitenspelen met tussendoor een appeltje en een ijsje!

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Brugdam 17
4926 CS Lage Zwaluwe
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0168) 48 13 41
E-mail
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2017
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2017

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+