Schoolreis naar Kinderrondvaart bij Blue Boat Company

Terug naar overzicht
Kinderrondvaart bij Blue Boat Company, (Ont-)spannend door Amsterdam.
Kinderrondvaart bij Blue Boat Company, (Ont-)spannend door Amsterdam.
Kinderrondvaart bij Blue Boat Company, (Ont-)spannend door Amsterdam.
Kinderrondvaart bij Blue Boat Company, (Ont-)spannend door Amsterdam.
 

Kinderrondvaart bij Blue Boat Company, (ont-)spannend door Amsterdam


Leuke én leerzame rondvaarten door Amsterdam!

Bij Blue Boat Company bieden wij graag net iets extra’s aan al onze gasten. Ook aan de allerkleinsten!

Gezocht: Zoetwaterpiraten: De eerste en enige kinderrondvaart in Amsterdam!

Voor de kleinste kinderen hebben wij een speciale kinder audio tour: : Gezocht: Zoetwater piraten!”. In deze tour nemen onze “piraten” Sjonnie de muis en Harold de kat hun maatjes mee op avontuur door de grachten. Ze leren op speelse wijze van alles over de geschiedenis van de stad, het wapen, de VOC en de pakhuizen.
Ieder kind ontvangt een Zoetwaterpiraten logboek voor het maken van opdrachten en een piraten verrekijker om dieren uit de stad te spotten – en misschien ook nog wel een andere boot vol piraten?

De “Gezocht: Zoetwaterpiraten” rondvaart is gratis bij een kinderkaartje á € 8,50. Voor scholen en begeleiders zijn speciale tarieven beschikbaar, onze reserveringsmedewerkers vertellen u hier graag meer over.

Deze rondvaart is bij uitstek geschikt voor de wat jongere kinderen. Vanaf 4 jaar kunnen ze al veel plezier aan deze vaart beleven. Er echt iets van opsteken doen ze vanaf een jaar of 6. Voor kinderen ouder dan 10 raden wij de rijksrondvaart aan.

Rijksrondvaart: De exclusieve Rijksmuseum rondvaart
Voor de iets oudere kinderen hebben we onze exclusieve “Rijksrondvaart” audio: koppel een bezoek aan het Rijksmuseum aan deze rondvaart en beleef de Gouden eeuw nu ook op het water!

Tijdens deze unieke rondvaart door de grachten van Amsterdam komt ze langs allerlei plekken die op de één of andere manier verbonden zijn met objecten uit de collectie van het Rijksmuseum. Waar woonde Rembrandt? Maar ook: waar werden in de Gouden Eeuw de misdadigers opgehangen? Het unieke audio commentaar en bijbehorende boekje laten het allemaal zien en beleven!

De Rijksrondvaart leent zich bij uitstek als voorbereiding op een bezoekje aan het Rijksmuseum, dat zich op 3 minuten loopafstand van de begin- en eindsteiger van de rondvaart bevindt. En het mooiste van alles is dat het Rijksmuseum gratis toegankelijk is voor kinderen onder de 18.

Voor scholen en begeleiders zijn speciale tarieven beschikbaar, onze reserveringsmedewerkers vertellen u hier graag meer over.

Meer informatie over deze en alle andere rondvaarten die wij bieden vindt u natuurlijk ook op onze website (klik onderstaande button)

Tarieven

Kijk voor de tarieven op onze website.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op onze website.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Stadhouderskade 30
1071 ZD Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (020) 679 13 70
E-mail
Website
www.blueboat.nl
 
 
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2017
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2017

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+