Schoolreis naar Groepsaccommodatie De Buitenjan

Terug naar overzicht
Groepsaccommodatie De Buitenjan, Proef de Brabantse gezelligheid.
Groepsaccommodatie De Buitenjan
Groepsaccommodatie De Buitenjan
Groepsaccommodatie De Buitenjan
 

Groepsaccommodatie De Buitenjan, overnachten in een voormalig klooster


Groepsaccommodatie De Buitenjan biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder gezelschap. Families, bedrijven, verenigingen maar zeker ook scholen weten de weg naar de prachtige locatie in de Brabantse bossen goed te vinden. Want of het nu gaat om een dagprogramma vol avontuurlijke activiteiten of een meerdaags (school)kamp: alles is mogelijk bij De Buitenjan in Veldhoven. Het naastgelegen Klimrijk Brabant vormt wat dat betreft nog een extra attractie!

Inspanning en ontspanning
De Buitenjan beschikt over verschillende groepsverblijven en overnachtingsmogelijkheden voor alle leeftijden. Er is een divers aanbod aan binnen- en buitenactiviteiten. Dankzij de mooie, groene omgeving en de vele activiteiten ontstaat er een goede mix van inspanning en ontspanning. Schoolklassen maken vooral graag gebruik van de mogelijkheden tot dansen en feesten in de Pepsitheek, de sportvelden, het gratis wifi-netwerk, de groepsspelen, boshut en uiteraard de faciliteiten van het naastgelegen Klimrijk Brabant. Maar ze kunnen ook creatief aan de slag of hun acteerkunsten etaleren in de toneelzaal. Of anders lekker relaxen in de ontmoetingsruimte, gezellig kletsen bij de kampvuurplaats en genieten van een heerlijke maaltijd, bereid door de huiskok. Allemaal ingrediënten voor een geslaagd (school)kamp!

Heerlijk buiten zijn
Als het mooi weer is, is het natuurlijk heerlijk om buiten te zijn. Bij De Buitenjan zijn er genoeg mogelijkheden om daar optimaal van te genieten. Er zijn diverse sportvelden voor bijvoorbeeld voetbal, volleybal en basketbal en een mooi terras met klim/ klautercombinatie, glijbaan en tafeltennistafel. De Buitenjan beschikt over ruim 10 hectare terrein met een groot stuk bos, geschikt voor speurtochten en andere spellen. In het naastgelegen gemeentebos van 40 hectare is bovendien een reflectortocht uitgezet.

Klimrijk Brabant
Klimmen tot wel acht meter hoogte? Meesters en juffen kunnen hun leerlingen gerust de boom in sturen! Tijdens het ‘parcours klimmen’ worden de leerlingen gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Klimrijk Brabant is ook op vaste grond buitengewoon avontuurlijk. Leerlingen treden bijvoorbeeld tegen elkaar in het strijdperk tijdens een outdoor lasergame. Maar ook het maken van een GPSwandelroute vormt een ware uitdaging. Alle ingrediënten voor een verblijf dat uitblinkt in avontuurlijke Brabantse gezelligheid zijn dus voorhanden bij De Buitenjan. Tot snel!

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Turfweg 9
5504 RL Veldhoven
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer
+31 (040) 254 01 59
E-mail
 
19.7°
dinsdag
14 augustus
- mm
ZZW
2
24°
woensdag
15 augustus
10%
ZW
4
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
 
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten