Schoolreis naar Columbus Earth Center

Terug naar overzicht
Columbus Earth Center, Een spectaculaire kijk over de rand van de wereld!
Columbus Earth Center
Columbus Earth Center
Columbus Earth Center
 

Columbus Earth Center, een spectaculaire kijk over de rand van de wereld!


Columbus is een filmtheater, gevestigd in een bolvormig gebouw. Het gebouw huisvest drie zalen, waarvan het earth theater de hoofdzaal is. Deze zaal beschikt over heel bijzondere projectievlakken, die nergens anders ter wereld te vinden zijn en die de mogelijkheid bieden op een heel andere manier naar zaken te kijken, om zo tot nieuwe inzichten en ideeën te komen. De programma’s die Columbus biedt, geven een nieuw perspectief, door telkens dieper op het onderwerp in te gaan. Vaak hebben de programma’s een relatie met onze aarde. Columbus earth center bestaat uit het National Geographic Theater en de Columbus earth experience.

Columbus earth experience
NIEUW EN UNIEK OP AARDE
Een “buitenaardse” beleving, wereldwijd uniek, die je moet erváren! Columbus earth experience neemt je mee op spectaculaire reizen naar onontdekte oorden. Bekijk de wereld als nooit tevoren! Columbus earth experience bied je een onvergetelijke filmervaring, zoals nergens ter wereld vertoond. Reis mee met Columbus, kijk omlaag naar de aarde en je blik op de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn…

In “EARTH” ervaren de leerlingen wat slechts 500 personen op deze aarde eerder ervaren hebben: een blik op onze aardbol vanuit de ruimte.
In “ZWART” duiken leerlingen onder de Limburgse aardbodem in de verborgen wereld van de mijnwerker.

Europa’s eerste National Geographic Theater
Ontdek de wereld met de ongeëvenaarde beelden van National Geographic in Europa’s eerste National Geographic theater, onderdeel van Columbus earth center.
National Geographic inspireert mensen al honderden jaren zich te bekommeren om onze aarde. De (3D-)films van National Geographic tonen de wereld en de wezens die haar bevolken in al hun veelzijdigheid; van de kleinste microben tot de meest high tech robots.
Reis mee naar alle uithoeken van de aarde in het National Geographic Theater!

Voor schoolgroepen bestaat er sinds kort de mogelijkheid om hun programma uit te breiden met een bijzondere film-experience in Columbus. De programma’s sluiten aan bij diverse vakgebieden op school en laten de leerlingen kennis maken met een breed aanbod.

De programmering van het National Geographic Theater varieert regelmatig. De afdeling Reserveringen kan u meer vertellen over het aanbod en kosten voor onderwijs. Uw bezoek aan Columbus kunt u ook via het Continium boeken.

Een bezoek aan Columbus is uitstekend te combineren met een bezoek aan Continium discovery center of Cube design museum.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Museumplein 2
6461 MA Kerkrade
Limburg, Nederland
Telefoonnummer
+31 (045) 567 60 20
E-mail
 
6.3°
vrijdag
23 maart
- mm
WZW
4
10°
zaterdag
24 maart
20%
Z
2
10°
zondag
25 maart
40%
NW
3
 
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+