Disclaimer

Disclaimer

Terug

©Copyright
Delen van onze online publicaties op het web of in de social media? Graag! Gebruik hiervoor de knoppen voor Facebook, Twitter en/of Pinterest onder de online publicaties. Of neem de link op naar schoolreismagazine.be

Echter is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via schoolreismagazine.be -geheel of gedeeltelijk- over te nemen in eigen communicatiemiddelen (print of online) of op enigerlei wijze te verspreiden zonder voorafgaande schriftelijke goedkeuring van Publi House!

Aansprakelijkheid
De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld gesteld en gecontroleerd. Publi House is evenwel niet aansprakelijk voor onverhoopte onjuistheden en/of onvolledigheid en eventuele onvoorziene gevolgen. Publi House draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van advertenties, banners e.d.

Publi House is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op dit platform en/of de social media van schoolreismagazine.be plaatsen -bijvoorbeeld in een reactie en/of schoolreisbeoordeling- en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. Reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van Publi House of haar partners.

©Copyright 1996-2017 Publi House, bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten

 

Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2017
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2017

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+