Schoolreis naar Familieparadijs Eede

Terug naar overzicht
Familieparadijs Eede, Kom lekker spelen in de speeltuin, neem een kijkje bij de dieren, springen op de tramolines en nog veel meer.
Familieparadijs Eede, Kom lekker spelen in de speeltuin, neem een kijkje bij de dieren, springen op de tramolines en nog veel meer.
Familieparadijs Eede, Kom lekker spelen in de speeltuin, neem een kijkje bij de dieren, springen op de tramolines en nog veel meer.
 

Familieparadijs Eede, kom lekker spelen in de speeltuin, neem een kijkje bij de dieren, springen op de tramolines en nog veel meer


‘Familieparadijs Eede is een landelijk gelegen, veelzijdig attractiepark waar de kinderen zich zonder problemen een hele dag kunnen vermaken. Wij hebben verschillende troeven: verschillende binnen- en buitenspeeltuinen, trampolines, kinderboerderij, in haagbeuk geplante Victoriadoolhof van 8.000 m², kinderdoolhof voor de allerkleinsten, avonturendoolhof voor de durvers onder ons, skelterdoolhof, waterdoolhof, panelendoolhof, verschillenden terrassen en een eigen parking.

Voor de kinderen is er voor elk wat wils! We hebben onder andere 2 Xbox 360’s, reuze grote blokken om een fort mee te bouwen, 2 binnenspeeltuinen met een ballenbad, 3 glijbanen, klim– en klauterwerk, een wipplank, een huisje om gezinnetje te spelen (met bedjes, een keuken,…) Maar wij hebben daarbovenop ook nog eens 2 buitenspeeltuinen! Deze bevatten onder andere: een springkasteel, 2 schommels, een grote truck met glijbaan, veel klim-en klauterwerk, een piratenschip met uitkijktoren en een draaiglijbaan, een huisje met een waterrad aan de –volledig afgesloten– vijver, met een ballenbad, en onderaan een klein doolhofje. Een ander toestel telt maar liefst 6 glijbanen, een groot ballenbad, golvenmatten, hobbelpaden, evenwichtsbalken, een trampoline, veel klim- en klauterwerk en een vooral heel veel plezier! De speeltuin is meer dan 5 meter hoog en bevat verschillende verdiepingen! De speeltuin is ook volledig wind- en waterdicht gemaakt aan 3 zijden zodat hij altijd beschikbaar is, in alle weeromstandigheden.

Buiten de speeltuinen en de lekkere pannenkoeken kunnen de kinderen zich ook heerlijk vermaken op de kinderboerderij. Te midden van de vele hoevediertjes, meer dan 200 stuks, kunnen de kinderen vrij rondlopen tussen o.a. onze schaapjes en dwerggeitjes met hun lammetjes, ezeltjes, varkentjes, kippetjes, kalkoenen, konijnen en cavia’s.

In het Victoriadoolhof hebben wij 6 verschillende doolhoven. Een daarvan is het populaire skelterdoolhof. Wij beschikken over in totaal 15 speciaal voor ons gemaakte skelters. Maar niet enkel je weg zoeken is een uitdaging in dit doolhof: er zijn ook nog tal van leuke plekjes verstopt! Een benzinestation, een garage en een echte carwash! Snelheidsduivels zullen trager moeten rijden dankzij vluchtheuvels. Let op de verkeerslichten! Rijd door de Westerscheldetunnel naar ‘de overkant’. Door het volgen van onze spectaculaire en unieke verkeersborden krijgt u geen boete.
De speeltuinen zijn allemaal overzichtelijk, en dankzij de vele ramen hebben wij ervoor gezorgd dat u zorgeloos uw kind(eren) van op afstand in de gaten kunt houden!

Meer info vindt u op onze website: onder arrangementen > ’t Krekeltje vindt u de aangepaste tarieven voor schoolreizen. Neem contact met ons op voor meer informatie.’

Tarieven

Kijk voor de tarieven op onze website.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op onze website.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Valeiskreek 12
4529 JR Eede
Zeeland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0117) 35 02 37
E-mail
 
donderdag
16 augustus
- mm
ZZW
3
22°
vrijdag
17 augustus
40%
W
3
22°
zaterdag
18 augustus
10%
ZW
4
 
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten