Schoolreis naar Beerze Bulten, Giga Konijnenhol

Terug naar overzicht
Beerze Bulten, Giga Konijnenhol, Een compleet verzorgd schoolreisje in een overdekt speelparadijs (met rond 11.30 een theatershow). U ontvangt vooraf ons leuk informatiepakket.
Beerze Bulten - Giga Konijnenhol
Beerze Bulten - Giga Konijnenhol
Beerze Bulten - Giga Konijnenhol
Beerze Bulten - Giga Konijnenhol
 

Beerze Bulten - Giga Konijnenhol, het Leukste ondergrondse avontuur van Nederland!


Voor een giga gaaf ondergronds schoolreisje ga je naar het Giga Konijnenhol, een populaire schoolreis vlakbij Ommen!

Het Giga Konijnenhol is al jaren een succesbestemming! Een schoolreisje naar Bultje het konijn en zijn vriendjes is voor ieder kind een hele belevenis. Bovendien is alles overdekt, dus de dag kan niet in het water vallen!

Indoor speelparadijs met theater
Wij heten u van harte welkom tussen half 10 en 10 uur in het Giga Konijnenhol. Na een korte uitleg, mogen de kinderen zich heerlijk gaan uitleven in het speelparadijs. Het Giga Konijnenhol is sinds kort compleet vernieuwd en uitgebreid. De kinderen kunnen klimmen en springen in de nettenstructuren van bijna 10 meter hoog, overgooien met giga grote ballen en glijden van de glijbanen. Verder willen de kinderen snel naar boven om te spelen in de ballenbak, klauteren door de obstakels of om te vliegen in een bijna echte ufo. Aan de meesters en juffen is ook gedacht, want in het vernieuwde Giga Konijnenhol is een heerlijke lounge waar ze neer kunnen strijken en tegelijk overzicht kunnen houden op de spelende kinderen.

Compleet schoolreisje
Om half 12 komt iedereen weer samen voor een spetterende theatershow waarin Bultje samen met zijn vriendjes de spannendste avonturen beleeft! Bij mooi weer hebben de kinderen de mogelijkheid om naar het Giga Konijnenveld te gaan. In deze enorme waterspeeltuin zullen de kinderen zich zeker vermaken! De dag wordt een feestje met frietjes, snacks en een lekker ijsje. Een aantal weken voordat het schoolreisje begint krijgen jullie het schoolreispakket toegestuurd met daarin allerlei leuke weetjes en informatie. Een compleet dagje uit voor de hele klas waar de kinderen nog lang over na zullen praten!

Tot ziens in het Giga Konijnenhol!
 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Kampweg 1
7736 PK Beerze
Overijssel, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0523) 25 13 98
E-mail
 
17.6°
dinsdag
14 augustus
- mm
ZZW
2
24°
woensdag
15 augustus
10%
ZW
4
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten