Schoolreis met Great Visits to Britain

Terug naar overzicht
Great Visits to Britain, Dé specialist voor school- en groepsreizen naar Londen en andere bestemmingen in Groot Brittannië en Ierland.
Great Visits to Britain
Great Visits to Britain
Great Visits to Britain
 

Great Visits to Britain, dé specialist voor school- en groepsreizen naar Londen en andere bestemmingen in Groot Brittannië en Ierland


London in the Mix
Onze specialiteit is het organiseren van meerdaagse schoolreizen naar London, omdat het verreweg de populairste bestemming in ons aanbod is. We kennen de stad like the back of our hand en hebben uitstekende contacten met toeristische organisaties, accommodaties, scholen, attracties  en andere bezienswaardigheden.

Met ruime werkervaring in het voortgezet onderwijs weten we wat scholen willen en zijn we in staat om een aantrekkelijke en betaalbare mix te maken tussen wat leerlingen chill vinden en wat de groepsleiding nodig en verantwoord vindt. Overleg en advies m.b.t. de logistieke organisatie van de reis (vervoer, overtochten, openbaar vervoer) is een belangrijk onderdeel van de vormgeving van een reis. De reis- en programma adviezen en het boeken van programmaonderdelen zijn gratis. Voorbeeldprogramma’s van 3, 4 en 5 daagse reizen zijn op verzoek beschikbaar.

Never change a winning team
Veel van onze klanten boeken snel na thuiskomst weer voor het volgende (school)jaar. En dat al jaren op rij. Dat is een bewijs van tevredenheid en vertrouwen waar we trots op zijn.
Ook voor special interest reizen (evenementen, tuinen, kastelen, natuur) zijn er groepen die we regelmatig als terugkerende klant mogen begroeten. Speciale  aandacht verdienen de groepen die een outdoor werkweek, met veel sport en buitenactiviteiten, in een van de vele prachtige Britse natuurlijke gebieden willen houden. Ook voor hen organiseren we tailor made reizen.

Scholen en groepen gaan dus graag met Great Visits to Britain
- sterk in het bereiken van de beste prijs – kwaliteit verhouding  
- maatwerk en organisatie/boeken van programmaonderdelen tegen zeer gunstige tarieven
- we maken gebruik van goede en betrouwbare dienstverleners (gastgezinnenorganisaties, ho(s)tels, ticketagenten, attracties, gidsen, e.v.a.)
- we nemen de groepsleiding veel werk uit handen

London? Let’s go!

Contact

Adres
Vrouwe Udasingel 234
6663 GX Lent
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (024) 360 78 57
E-mail
 
10.3°
zondag
24 juni
- mm
NNW
1
21°
maandag
25 juni
10%
NW
3
21°
dinsdag
26 juni
10%
N
3
 
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten