Schoolreis naar De Jongens van Outdoor

Terug naar overzicht
De Jongens van Outdoor, Leuk en leerzaam maatwerk.
Jongens van Outdoor
Jongens van Outdoor
Jongens van Outdoor
 

De Jongens van Outdoor, leuk en leerzaam maatwerk


Schoolreisjes
Zeg je schoolreisje, dan zeg je in onze ogen direct: Appelscha! Deze twee woorden zijn vooral voor kinderen uit het noorden van het land onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een schoolreisje in Friesland of Drenthe, daar hoort een bezoekje aan Appelscha bij! Bij De Jongens van Outdoor bieden wij veel mogelijkheden, ook voor schoolreisjes en of kampen. Het Drents Friese-Wold, op de grens van Friesland en Drenthe, is de perfecte locatie om met een basisschool of het voortgezet onderwijs een dagdeel, een dag of meerdere dagen te verblijven. Een originele activiteit tijdens zo'n schoolreisje is een ochtend of een middag klimmen. Ben je op zoek naar een schoolreisje dat over meerdere dagen verspreid is? Een schoolreis naar Appelscha kan perfect uitgebreid worden tot een kamp met een overnachting in een groepsaccommodatie of een verblijf in tenten op een camping. Neem een kijkje op de website, daar hebben wij meerdere voorbeeldprogramma's beschreven.

Actief bezig zijn vormt in onze ogen een belangrijk aspect in het "leren". Onze schoolkampen zitten dan ook bomvol met leuke en uitdagende activiteiten. Binnen ons bedrijf speelt ervarend leren een belangrijke rol. Wij leren elke dag van de dingen die wij doen. Wij merken ook dat onze bezoekers met veel ervaringen weer naar huis gaan. Zoals één van de docenten ooit een keer zei: "Hier worden ego's gemaakt maar ook gebroken." Het kan zomaar zijn dat het stilste jongetje van de klas bij ons ineens voorop loopt en zich compleet anders gaat voelen. Daarentegen kan het ook zo zijn dat diegene met en grote mond zich bescheidener opstelt.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Boerestreek 8
8426 BP Appelscha
Friesland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0516) 43 33 09
E-mail
 
-1.8°
vrijdag
23 februari
- mm
NO
3
zaterdag
24 februari
10%
O
4
zondag
25 februari
10%
NO
4
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+