Schoolreis met KILROY

Terug naar overzicht
KILROY, 's Werelds leukste klaslokaal!
Kilroy
Kilroy
Kilroy
 

KILROY, ’s werelds leukste klaslokaal!


KILROY organiseert op maat gemaakte werkweken en studiereizen inclusief accommodatie, vervoer en activiteiten. Zowel binnen als buiten Europa. Onze specialisten voorzien je graag van advies en leuke ideeën, altijd rekening houdende met je wensen en budget. Haal meer uit je werkweek met KILROY! 

Werkweek met inhoud

Vaak staat de bestemming van de werkweek in verband met een bepaald vak, onderwerp of ander educatief doel. KILROY probeert altijd het maximale uit een werkweek te halen en heeft een gevarieerd aanbod aan ‘must sees’, maar ook minder voor de hand liggende excursies, bedrijfsbezoeken en workshops. Een culturele fietstocht door Barcelona, een speurtocht door de grotten nabij Praag, een dag surfen aan de kust bij Lissabon of meedraaien in een vrijwilligersproject in Kaapstad zijn slechts enkele voorbeelden van wat we kunnen organiseren.

De werkweek staat of valt met de juiste accommodatie en passend vervoer. KILROY maakt hiervoor gebruik van een zorgvuldig geselecteerd netwerk van betrouwbare partners. We bieden zowel hotels als hostels geschikt voor elk budget. Als IATA-agent kunnen we zelf vliegtickets boeken – wat meer opties geeft en kosten bespaart – en onze busreizen worden uitgevoerd door een SKTB-keurmerk busbedrijf. Uiteraard zijn wij ook aangesloten bij ANVR en SGR.

Advies op maat

Elke werkweek is anders en we voorzien je dan ook graag van een persoonlijk advies. KILROY heeft een uitgebreid aanbod en bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden binnen je budget, bij ons is (bijna) alles mogelijk! Stuur ons een bericht of bel voor een vrijblijvend advies op maat. We helpen je graag bij het samenstellen van een werkweek of studiereis.

Contact

Adres
Nobelstraat 117 - 119
3512 EM Utrecht
Utrecht, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)20 524 51 60
E-mail
 
11.2°
zondag
24 juni
- mm
NW
1
21°
maandag
25 juni
10%
NW
3
21°
dinsdag
26 juni
10%
N
3
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten