Schoolkamp bij Klein Oever

Terug naar overzicht
Klein Oever, Klein Oever, de schoolkamplocatie bij uitstek!
Klein Oever
Klein Oever
Klein Oever
 

Klein Oever, de schoolkamplocatie bij uitstek!


Op Klein Oever zijn alle faciliteiten aanwezig om onbezorgd te genieten van een geweldig schoolkamp. Voor zowel het basis-, middelbaar en beroepsonderwijs verzorgen wij de perfecte kampweek. De mogelijkheden om bij ons te verblijven zijn eindeloos.

Zowel de mogelijkheid van zelfverzorging als een arrangement op basis van vol pension zijn mogelijk. Daarnaast zijn er voor elke doelgroep verschillende activiteiten te boeken.
Op het terrein van Klein Oever kunt u overnachten in unieke huifkarren, de boerderij of in de safaritenten. Allen zijn voorzien van goede stapelbedden.

2 grote sport en spel velden zijn aanwezig voorzien van voetbaldoelen, volleybalnetten, klimrek en schommels. Daarnaast is er een heerlijk zwembad op het terrein van Klein Oever te vinden. Natuurlijk kunt u ’s avonds bij het kampvuur broodjes bakken of in de discokelder de laatste avond afsluiten. Nieuwsgierig geworden? Kom langs voor een kop koffie en bezichtig onze locatie vrijblijvend.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Oud Avereest 60
7707 PP Balkbrug
Overijssel, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0523) 64 92 04
E-mail
 
-1.8°
vrijdag
23 februari
- mm
NO
3
zaterdag
24 februari
10%
O
4
zondag
25 februari
10%
NO
4
 
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+