Schoolreis naar LAGO

Terug naar overzicht
LAGO, Een spetterende schoolreis in een Subtropisch Zwemparadijs van Lago!
S&R Group
S&R Group
S&R Group
S&R Group
 

LAGO, een spetterende schoolreis in een Subtropisch Zwemparadijs van LAGO!


Voor 101 spetterende wateravonturen voor jong en oud moet je bij de LAGO-zwemparadijzen op 6 locaties over Vlaanderen en Wallonië zijn!

Zin om je ganse klas onder te dompelen in een heus vakantieparadijs waar waterpret gegarandeerd is? Met allerlei sensationele waterglijbanen, keicoole wildwaterbanen, golfslag -en buitenbaden beleven jullie enthousiaste avonturiers ongetwijfeld een onvergetelijke dag! Ook de allerkleinsten halen hun hartje op aan heel wat plonspret in de verwarmde kinderbaden met interactieve speelelementen. Wedden dat ze zich als een vis in het water zullen voelen?

Sinds dit jaar trekt LAGO het waterplezier naar een nog hoger niveau met tal van nieuwe sensaties in Brugge, Gent en Lier!

Wil je jouw leerlingen laten strijden tegen elkaar in een glijbaan met flitsende lichteffecten of genieten van een 86-meter-lange glijbaan met onderwateravontuur? Race dan naar de Magic Twice en Magic Jump in Brugge! Liever door ’s werelds eerste bandenglijbaan mét infinity jump glijden? Dan is de Green Tornado in Lier iets voor jullie! Of liever tollen van plezier in de Abyss-glijbaan King Cobra? Laat dan LAGO Rozebroeken in Gent jouw klasuitstap zijn!

Kers op de taart is het spetterend buitenaanbod, waar je, afhankelijk van de locatie, een heel jaar door kan duiken in verwarmde buitenzwembaden, kinderwereld en relaxen op de ligweide!

Energie opdoen na al dat ravotten? Vlei je neer in de warme lagune (34°C) met whirlpool en water- en luchtmassage. Heerlijke drankjes, (kinder)menu’s en nog meer lekkers wachten dan weer op jullie op het zwemmersterras of in de gezellige Rest-eau-cafés!

Extra troef is de extra voordelige groepsdeal waarbij de toegang tot het subtropisch zwemparadijs samen met een menu naar keuze (burger + frietjes, pastabeker bolognaise of club sandwich) slechts € 9,90 voor kids -16 jaar en € 13,90  aan volwassenen kost!

Kortom: ongetwijfeld tal van kriebels in de buik in de LAGO-zwemparadijzen in Overpelt, Mons, Beveren, Lier, Gent en Brugge! Wij verwelkomen je graag voor een onvergetelijke klasuitstap ondergedompeld in vakantiesfeer in een temperatuur van 30 graden Celsius!

Meer info is te vinden op onze website www.lago.be.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Avenue de la Sapinette 20
B-7000 Mons
Henegouwen, België
Telefoonnummer
+32 (0)65 22 08 30
E-mail
 
19.3°
donderdag
16 augustus
- mm
ZW
2
22°
vrijdag
17 augustus
40%
W
3
22°
zaterdag
18 augustus
10%
ZW
4
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten