Magazine gratis ontvangen?


Gratis Nationaal Schoolreis Magazine België?


Bent u leerkracht, directielid, ouder, cultuurinkoper of lid van een activiteitencommissie? En beslist u binnen de school over de uitstap? Of bent u bij de organisatie hiervan betrokken via een oudervereniging, internaat of scoutingvereniging en staat u nog niet op onze verzendlijst?

Laat ons dan even weten wie u bent en waar u zit. Vul hieronder het inschrijfformulier* in. Wij zorgen er dan voor dat de komende edities in de juiste handen komt. Het is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Een kleine moeite en door ons graag gedaan!

Privacy
*Uiteraard behandelen we uw gegevens met de grootst mogelijke zorg. Check onze privacyverklaring via www.schoolreismagazine.be/privacy.

Het eerstvolgende Nationaal Schoolreis Magazine België wordt in week 6 (uiterlijk 5 februari 2019) toegezonden, indien wij uw inschrijving uiterlijk 18 januari 2019 hebben ontvangen.


Man
VrouwWelke soort(en) onderwijs biedt jouw school?


Basisonderwijs (BO, GBO, KO, LO & BuBO)
Secundair onderwijs (GSO, ASO, BSO, KSO, TSO & BuSO)

Anders:

Gratis aanmelden
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten