Schoolreis met MGI Travel

Terug naar overzicht
MGI Travel, MGI Travel, dé schoolreisspecialist!
Munckhof Groups & Incentives / MGI Travel
Munckhof Groups & Incentives / MGI Travel
Munckhof Groups & Incentives / MGI Travel
 

MGI Travel, dé schoolreisspecialist!


MGI Travel organiseert uw meerdaagse schoolreis en biedt u een breed aanbod aan bijzondere bestemmingen en unieke excursies. Wij regelen het vervoer, verblijf en extra’s.

Vervoer op maat
Iedere schoolreis vraagt om passend vervoer. Wij werken daarom samen met meerdere vervoersmaatschappijen die in het bezit zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf en daardoor garant staan voor kwaliteit en veiligheid. Daarnaast is MGI Travel officieel agent voor enkele gerenommeerde ferrymaatschappijen.

Verblijf bij gastgezinnen
Voor uw verblijf bieden wij meerdere gunstige accommodatiemogelijkheden die passen bij uw school en de leerlingen. Kiest u voor verblijf bij gastgezinnen, in hotels, hostels of op campus? Ook hierbij werken wij nauw samen met betrouwbare partners.

Bijzondere excursies
Bezoek met uw leerlingen een theatervoorstelling, boek een excursie of workshop of leer de taal. Wij reserveren uw extra’s vooraf en verstrekken u hiervoor een voucher. U hoeft dan niet in de rij te staan of ter plaatse te betalen.

Travel team
MGI Travel bestaat uit vijf ervaren travel consultants die gespecialiseerd zijn in het organiseren van meerdaagse internationale schoolreizen. Wij verdiepen ons volledig in uw wensen en maken voor iedere reis een voorstel op maat. Tijdens uw reis staan wij 24/7 voor u klaar zodat we u optimaal kunnen ondersteunen bij vragen of problemen.

Daarom is MGI Travel dé schoolreisspecialist!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bezoek onze website voor reisinspiratie of neem contact met ons op via onderstaande email of bel naar onderstaand nummer en laat u verrassen door onze vrijblijvende offerte op maat. Wij bieden u en uw leerlingen een onvergetelijke reis!

Contact

Adres
Jan van Galenstraat 50
3115 JG Schiedam
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (010) 220 00 48
E-mail
 
donderdag
16 augustus
- mm
ZW
2
22°
vrijdag
17 augustus
40%
W
3
22°
zaterdag
18 augustus
10%
ZW
4
 
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten