Schoolreis naar Mini Mundi

Terug naar overzicht
Mini Mundi, Reusachtig veel plezier...
Mini Mundi
Mini Mundi
Mini Mundi
 

Mini Mundi, reusachtig veel plezier


Het familiepretpark is opgedeeld in drie onderdelen. Het paviljoen met indoor speelplezier, Miniatuur Walcheren en het attractiepark met zeven attracties.

Van groot naar klein...

In het paviljoen verandert de wereld om je heen, je bent ineens klein. Er zijn reuze objecten die normaal heel klein zijn, zelfs de spelletjes zijn groot geworden. In het paviljoen staan twee grote speelstructuren waarin de kinderen kunnen klimmen, klauteren, glijden en springen. Daarnaast is er een reuze klimvulkaan met glijbaan en botsautootjes.

Even reusachtig....
Een leuke speurtocht door Miniatuur Walcheren, waardoor de kinderen spelenderwijs het miniatuurpark ontdekken.
Er kunnen onderdelen in werking worden gezet en er is een speurtocht aanwezig, waardoor het schoolreisje ook een educatief tintje kan krijgen.

Tijd voor fun....
Met het mini treintje kun je het park verkennen. Terwijl je in de trein zit, zie je de draaimolen draaien, de autootjes van de Jump Around op en neer springen en de schommelschuit heen en weer zwiepen. De waaghalzen worden uitgedaagd om een ritje in de achtbaan te maken of op maar liefst 10 meter hoogte het park te bekijken vanuit de ballontoren.
De nieuwe skelterbanen bieden veel plezier voor jonge en oudere kinderen. Daarnaast kunnen de kinderen zich vermaken in de buitenspeeltuin, het springkussen en op het draadcircus.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Podium 35
4337 WV Middelburg
Zeeland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0118) 47 10 10
E-mail
 
0.5°
vrijdag
23 februari
- mm
ONO
4
zaterdag
24 februari
10%
O
4
zondag
25 februari
10%
NO
4
 
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+